staloneFoto: Ryan Emberley / Getty images / Profimedia

Nakon dokumentarca o Arnoldu Švarcenegeru, stiže i Sly o Silvesteru Staloneu, a dostupan je i prvi trejler za ovo ostvarenje.

„Šta je zdravije, da živite pod iluzijom i još uvek imate tračak nade da ste mogli da budete odlični, ili da sve upropastite i shvatite da niste uspeli?“, čuje se Staloneov glas u trejleru.

Film Sly, u režiji Toma Zimnija, predstavljen je kao „intimni i neočekivani pogled na rani život akcioni megazvezde, kao i pregled karijere koja traje skoro 50 godina“.

Dokumentarac je najavljen u junu, a u međuvremenu je zatvorio Međunarodni filmski festival u Torontu, a sada će doći i premijerno na Netfliks, tačnije 3. novembra.

Zimni u filmu prati Staloneove teške početke u Njujorku, kada je bežao od kuće da gleda filmove, preko turbulentne karijere koja je eksplodirala Rokijem, sve do nivoa zvezde.

Stalone nije oduvek imao sve na tacni

Paralelno pratimo njegovu filmografiju i lični razvojni put, a pored glumca čujemo i njegovog mlađeg brata Frenka, kolegu Henrija Vinklera, dugogodišnjeg saradnika Džona Hercfelda i kritičara Veslija Morisa.

Kritičari su film uglavnom pohvalili, istakavši njegovu iskrenost i otvorenost, uz pohvalu Slajevoj kreativnosti i upornosti.

Producent filma je Šon Stjuart, a izvršni producenti su Brejden Aftergud, Bil Zanker, Sem Delkanto, Džon Bejer, Tom Forman, Dženi Dejli i sam Stalone.

Izvor: IndieWire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari