Četvrti rođendan Oblakodera, magazina koji slavi stvaralaštvo, inicijativu i uspeh mladih, u sredu u Zaokretu 1Foto: Promo

Svoj četvrti rođendan Oblakoder proslavlja u Zaokretu u sredu, 25. maja, od 18 časova, a tom prilikom, premijerno će biti predstavljen i drugi štampani broj magazina. Za muziku će biti zadužen Bojan VHS.

Ovog puta, glavna tema broja je slavljenje kulture mladih i duha vremena u kom živimo. Na skoro 150 stranica, čitaoci će se susresti sa najrazličitijim intervjuima, člancima, ali i drugim formama tekstova i sadržaja.

Pored magazina, biće dostupan i Oblakoderov merch, te ukoliko niste fanovi online prodaje, možete tog dana na licu mesta nabaviti svoju publikaciju, ceger ili razglednicu sa naslovnim ilustracijama i prvog i drugog broja.

Da podsetimo, Oblakoder je nedavno na platformi Donacije.rs uspešno završio kampanju za prikupljanje sredstava za štampu drugog broja, a na događaju povodom rođendana, svi posetioci i oni koji su podržali ovu kampanju, imaće prilike da konačno premijerno vide i u rukama drže drugo izdanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari