Već imamo najluđi film 2023. godine - pogledajte trejler za „Cocaine Bear" 1Foto: Youtube Prinscreen/Universal Pictures

Još otkad je najavljen u aprilu, film Cocaine Bear privlači pažnju ljudi koji su otvoreni za potpuno lude premise, a sada je stigao prvi trejler o medvedu na kokainu i verujemo da će to biti najluđi film naredne godine.

Ono što je zanimljivo je da je film inspirisan istinitom pričom o medvedu koji je u američkoj saveznoj državi Džordžiji 1985. godine pronašao torbu sa kokainom koji je uneo u sebe i koji je kasnije pronađen mrtav pored 40 plastičnih posuda sa kokainom. Endru Tornton, koji je bacio tu torbu, takođe je poginuo kada mu se nije otvorio padobran prilikom skoka iz aviona.

Međutim, u stvarnosti je medved preminuo u najgorim mukama i nije nikome naškodio, dok u ovom filmu imamo pobesnelog ubicu koji ubija ljude na najgore moguće načina. Dijalog, očekivano, nije preterano inteligentan, ali akcija i krvave scene deluju zaista suludo.

Iza filma stoji Elizabet Benks, a glavne uloge tumače Keri Rasel, Margo Martindejl, Rej Liota, Alden Erenrajh, O’Šej Džekson Junior, Džesi Tajler Ferguson, Kristofer Hivju, Kahjun Kim, Kristijan Konveri, Bruklin Prins i Skot Sejs.

Istina je da mnogi trejleri u prvi plan stavljaju ono najzanimljivije iz filma, tako da ostaje pitanje da li će ovo zaista biti zabavno onima koji traže ludu zabavu ili propali eksperiment. A možda nas očekuje novi fenomen poput franšize Sharknado.

Izvor: The Guardian

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.