Veče Arete Frenklin uz nastup Bojane Stamenov i projekciju filma "Respect" 1

Povodom premijere filma „Respect“, koji opisuje život Arete Frenklin, pre projekcije biće održan mini koncert soul, džez i fank pevačice i muzičarke Bojane Stamenov, koja će sa svojim bendom izvesti hitove čuvene soul dive.

Stamenov poručuje da je ovaj film dugo čekala i da ništa nije slučajno, a objašnjava i zašto:
„Da ništa nije slučajno govori i činjenica da sam o filmu pričala sa kolegom pola sata pre nego što je usledio poziv od strane organizatora Kombank dvorane da nastupim na premijeri 8. septembra.

Dženifer Hadson se pojavila na „Amerika ima talenat“ baš pevajući Aretinu pesmu. Moje prvo pojavljivanje široj javnosti bila je treća srećna sezona takmičenja „Ja imam talenat“ i u finalu sam pevala Aretinu pesmu.

Neke tako sitne sličnosti i sada ovo. Jako sam srećna što, eto, na neki način zatvaram krug, u isto vreme i uzbuđena, jer biti upoređivan sa tako velikom divom je ogromna odgovornost“, ističe Stamenov.

Upravo i film u kome Aretu tumači Dženifer Hadson prati uspon karijere slavne pevačice od trenutka kada je kao devojčica pevala u crkvenom horu svog oca, do momenta kada je postala internacionalna superzvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari