Beorgad

Joksimović i Bergant: Slovenija čvrsto podržava politiku proširenja i evropski put Srbije 1

Joksimović i Bergant: Slovenija čvrsto podržava politiku proširenja i evropski put Srbije

Ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović sastala se sa novoimenovanim ambasadorom Republike Slovenije u Srbiji Damjanom Bergantom, sa kojim je razgovarala o procesu evropskih integracija Srbije, daljem jačanju bilateralnih odnosa dveju zemalja, situaciji na Zapadnom Balkanu, kao i o trenutnim izazovima koje je nametnula pandemija Kovid-19.

Primanje poruka i poziva na Viberu bez troškova rominga 3

Primanje poruka i poziva na Viberu bez troškova rominga

Viberova nova usluga omogućava korisnicima koji putuju, žive van svoje matične zemlje ili se bave međunarodnim poslovanjem, da izaberu broj telefona u trenutnoj zemlji, na koji će se automatski usmeravati svi pozivi i poruke koje stignu na njihov već postojeći Viber nalog

Do danas 15 javnih ugovora nije upisano u registar 4

Do danas 15 javnih ugovora nije upisano u registar

Od kada je počeo da se primenjuje Zakon o javno-privatnim partnerstvima 2012. godine do danas u Srbiji je ugovoreno ukupno 47 projekata između javnog i privatnog partnera, a četiri najvrednija potpisao je Grad Beograd.

Protest inženjera 6. aprila 7

Protest inženjera 6. aprila

Protest inženjera održaće se 6. aprila ispred sedišta Inženjerske komore Srbije u Beogradu.

Skot: Da se pronađe trajno rešenje za Kosovo 11

Skot: Da se pronađe trajno rešenje za Kosovo

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kajla Skota, sa kojim je razgovarao o bilateralnim odnosima i situaciji u regionu, navodi se u saopštenju ambarasora.