Jahorina

Brnabić: Očuvanje mira i saradnja uslov za investicije

Regionalna saradnja i očuvanje mira i stabilnosti preduslov su za privlačenje domaćih i stranih investicija i za dalji ekonomski razvoj, i temelj su napretka celog regiona, rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić na otvaranju ekonomskog foruma na Jahorini.

Rekordnih 20.000 skijaša na Jahorini

U mesecu decembru 2017. godine na Jahorini je skijalo više od 20.000 skijaša i bordera, što je rekordni broj u odnosu na prethodne godine, ali i decembar 2016. godine kada je na Jahorini bilo ukupno 6.500 skijaša.

Jahorina uskoro u olimpijskom sjaju

Na nedavno održanoj konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica na planini Jahorina, predstavljene su investicije i zimski sadržaji ove olimpijske planine za predstojeću zimsku sezonu.

Borovnice i usnule ski-staze

Borovnice i usnule ski-staze

Ne znam kako se spremate za put. Ne mislim, naravno, na pakovanje, već na onu mentalnu pripremu, čija je svrha da vas na destinaciju transportuje u mislima, da vas pripremi na ono što vas očekuje, da vas obavesti o kulturi, jeziku, znamenitostima, gastronomiji. Ima tu, naravno, mnoštvo tehnika, stilova i pristupa, od kojih su dva ekstremna: ne preduzimati apsolutno ništa ili savesno nabubati