Stara planina

Stara planina, još uvek raj u prirodi

Čiste planinske reke iz kojih voda može da se pije, vodopadi, jezera, kanjoni – Stara planina je još uvek neotkriveni i nekomercijalizovani raj u prirodi.

Održana promocija „Upoznaj i zaljubi se u Srbiju“

Prvo izdanje “Hello Travel” magazina koje predstavlja celu Srbiju promovisano je ovog vikenda na događaju „Upoznaj i zaljubi se u Srbiju“ u hotelu “Stara planina”, u organizaciji Color Media Communications i Turističke organizacije Srbije.

Otvorena ski-sezona na Staroj planini

Manifestacijom „Ski opening 2017“ danas je zvanično otvorena zimska sezona na Staroj planini. Organizatori manifestacije su JP Stara planina, JP Skijališta Srbije i ,,Stara planina Resort“.

Za decu besplatno skijanje

Za decu besplatno skijanje

Predstavnici Falkensteiner hotela „Stara planina“ 12. decembra otvoriće svečano zimsku sezonu. Kao i prethodne godine, za tu priliku biće priređen bogat program, kao i besplatan trodnevni ski-pas i do 50 odsto specijalnog popusta na opremu za skijanje za sve zaljubljenike u bele sportove.

Ćirko iz bele lađe sa ekipom „TV-012“

Ćirko iz bele lađe sa ekipom „TV-012“

Ekipa požarevačke televizije „TV-012“ nakon snimanja reportaže u Staroj Palanci na Dunavu, koja se bavila jedinstvenim slučajem u Srbiji, a možda i šire, o mestu koja ima desetak kuće i čak sedam kafana koje i zimi i leti uspešno rade-imala je u jednoj od njih zanimljiv susret sa jednom poznatom ličnošću.

Sporazumi o izgradnji hotela na Staroj planini

Sporazumi o izgradnji hotela na Staroj planini

Na Staroj planini juče su potpisani sporazumi sa španskim kompanijama HG hotels, Sol melija i investicionim fondom Sigma kapital, o učešću u izgradnji šest hotela na jabučkom ravništu, sa ukupno 900 ležajeva.