Tel Aviv

Kršimo odluku UN, a očekujemo poštovanje rezolucije o Kosovu 1

Kršimo odluku UN, a očekujemo poštovanje rezolucije o Kosovu

Odluka da se Ambasada Beograda u Izraelu izmesti iz Tel Aviva u Jerusalim, kao deo sporazuma koji je predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao u Beloj kući u cilju nastavka dijaloga sa Prištinom, mogla bi da zakomplikuje spoljnopolitičku poziciju Srbije i oteža put ka Evropskoj Uniji.

Humor je oduvek bio oružje slabih 5

Humor je oduvek bio oružje slabih

Za izraelskog pisca Etgara Kereta kažu da je majstor kratke priče, mada je uspešan i poznat i kao autor grafičkih romana, stripova, knjiga za decu, scenarija za televiziju i film, zahvaljujući čemu je ovenčan i Kanskom zlatnom palmom.

Netanjahu: Likud spreman za nove izbore 6

Netanjahu: Likud spreman za nove izbore

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da je njegova konzervativna partija Likud „spremna za izbore“ dok on i njegov rival Beni Ganc, vođa saveza partija centra Plavo i belo, krive jedan drugog za zastoj u pregovorima o vladi jedinstva.

Gancu mandat za sastav nove vlade 7

Gancu mandat za sastav nove vlade

Predsednik Izraela Ruven Rivlin poverio je bivšem načelniku Generalštaba Beniju Gancu zadatak da formira novu vladu, pošto dosadašnjem premijeru Benjaminu Netanjahuu to nije pošlo za rukom nakon izbora koji su održani prošlog meseca.

Dokovi razdora luke Haifa 8

Dokovi razdora luke Haifa

Kineske investicije u Izraelu dostigle su 20 milijardi dolara u tekućim projektima.

Samo Liberman siguran dobitnik 9

Samo Liberman siguran dobitnik

U poslednjim danima pred izraelske izbore koji se održavaju u utorak, 17. septembra, političke stranke pucaju iz svih oružja.

Evrovizija je kulturna i diplomatska pobeda Izraela 13

Evrovizija je kulturna i diplomatska pobeda Izraela

Može se reći da u gradu ovih dana vlada prava praznična atmosfera. U Tel Avivu se stalno nešto dešava, ali ovih dana ulice su pune turista, ljudi šetaju gradom, svuda se čuje muzika.

Poznati svi finalisti Pesme Evrovizije (VIDEO, FOTO) 14

Poznati svi finalisti Pesme Evrovizije (VIDEO, FOTO)

U finale 64. takmičenja za najbolju pesmu Evrope plasirali su se večeras predstavnici Severne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte.

Madona konačno potpisala ugovor s Evrovizijom 15

Madona konačno potpisala ugovor s Evrovizijom

Pop ikona Madona potpisala je danas, nakon više meseci pregovora, ugovor o gostovanju u finalu takmičenja za pesmu Evrovizije u Tel Avivu, objavio je izraelski javni serivs Kan.

PrvaPoslednja