Tel Aviv

Samo Liberman siguran dobitnik

U poslednjim danima pred izraelske izbore koji se održavaju u utorak, 17. septembra, političke stranke pucaju iz svih oružja.

Evrovizija je kulturna i diplomatska pobeda Izraela

Može se reći da u gradu ovih dana vlada prava praznična atmosfera. U Tel Avivu se stalno nešto dešava, ali ovih dana ulice su pune turista, ljudi šetaju gradom, svuda se čuje muzika.

Poznati svi finalisti Pesme Evrovizije (VIDEO, FOTO)

U finale 64. takmičenja za najbolju pesmu Evrope plasirali su se večeras predstavnici Severne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte.

Madona konačno potpisala ugovor s Evrovizijom

Pop ikona Madona potpisala je danas, nakon više meseci pregovora, ugovor o gostovanju u finalu takmičenja za pesmu Evrovizije u Tel Avivu, objavio je izraelski javni serivs Kan.

Nedelja Evrovizije zvanično otvorena u Tel Avivu (FOTO)

Evrovizijske svečanosti zvanično su otvorene sinoć u Tel Avivu kada su se takmičari iz 41 zemlje prošetali preko narandžastog tepiha ispred Trga Habima u srcu grada, pozirajući i pozdravljajući obožavaoce i lokalne i međunarodne novinare.

Netanjahu pred petim mandatom

Likud je osvojio čistu pobedu, počeću sa formiranjem desničarske vlade sa našim prirodnim partnerima – replicirao je izraelski premijer Benjamin Netanjahu nekoliko minuta pošto je lider rivalskog saveza Plavo-bele alijanse Beni Ganc kazao u saopštenju: „Pobedili smo! Izraelska javnost je rekla svoje“.

PrvaPoslednja