Tirana

Tirana, dan posle 3

Tirana, dan posle

Kako si? Hej, kako si? Samo da vidim kako si? Glasovne poruke, propušteni pozivi, poruke na Viberu, WhatsAppu, Messengeru, Instagramu, čovek da poludi, a sve satima nakon što sam dala izjave i obeležila na Facebooku da sam bezbedna.

Rama Kurtiju: Patriota u pidžami 5

Rama Kurtiju: Patriota u pidžami

Premijer Albanije Edi Rama poručio je danas lideru Samoopredeljenja Aljbinu Kurtiju, koji se protivi inicijativi “mini Šengen”, da ne može postati patriota sedeći kod kuće u pidžami i ocenio da se Kosovo tim potezima izoluje u svojim granicama.

Albanija tvrdi da je otkrila iransku paravojnu mrežu 6

Albanija tvrdi da je otkrila iransku paravojnu mrežu

Albanska policija je danas saopštila da je otkrila iransku paravojnu mrežu koja je navodno planirala napade u Albaniji na proterane članove iranske grupe koja želi da zbaci vladu u Teheranu.

Tirana: Lišće i prisluškivanje 11

Tirana: Lišće i prisluškivanje

Retko novinare dočekuju sa toliko radosti i predusretljivosti kao u Kući lišća – muzeju tajnog prisluškivanja. Valjda zbog toga što još uvek malo novinara šeta Tiranom. Uz to, prošlost tako malo ljude interesuje, a mogla bi im se koliko sutra ponoviti.

Baša: Nema izbora u Albaniji 13

Baša: Nema izbora u Albaniji

Lider opozicione Demokratske partije u Albaniji Ljuljzim Baša u intervjuu za Radio Slobodna Evropa rekao je da nema izlaska iz krize bez kažnjavanja ljudi koji su državu zarobili kriminalom i korupcijom.

PrvaPoslednja