Torino

Odbojkaši Srbije sa Italijom i Poljskom 5

Odbojkaši Srbije sa Italijom i Poljskom

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije na završnom turniru prvenstva sveta u Torinu igraće u grupi sa Italijom i Poljskom, odlučeno je danas žrebom.

Ronaldova "sudbina" u Juventusu 6

Ronaldova „sudbina“ u Juventusu

Dolazak u Juventus za Kristijana Ronalda je „sudbina“ u njegovom pokušaju da bude drugi igrač u istoriji evropskog fudbala koji je sa tri različita kluba osvojio Ligu šampiona, piše AP.

Torino: Tu se uvek lepo jede 9

Torino: Tu se uvek lepo jede

U Torinu postoji jedna prava „italijanska“ stvar – jedna džinovska bakalnica, po imenu EATaly (igra reči, ili igra slova, svejedno: čita se „Itali“) u kojoj možete naći verovatno sve prehrambene proizvode (i pića) koji se prave u Italiji.

Sa Pučinijem na toploj čokoladi 10

Sa Pučinijem na toploj čokoladi

Kao grad čokolade, Torino se ponosi svojom toplom čokoladom (cioccolato caldo), gustom, skoro kao puding, sa malo šlaga na vrhu.

Pauza za „glumca“ Krasića?

Pauza za „glumca“ Krasića?

Od obožavanja do omalovažavanja. Posle silnih medijskih oda na račun sjajnih rola, golova i asistencija u dresu Juventusa, Miloš Krasić našao se na udaru žestokih kritika italijanskih novinara. Razlog – odglumljen faul našeg reprezentativca u meču s Bolonjom, posle kojeg je sudija svirao penal za „staru damu“.

Prikazan novi model koji će se proizvoditi u Kragujevcu

Prikazan novi model koji će se proizvoditi u Kragujevcu

Dva nova modela automobila, sa pet i sedam sedišta, koji će se proizvoditi u Fijatovoj fabrici u Kragujevcu juče su premijerno prikazani ministru ekonomije Mlađanu Dinkiću u sedištu italijanskog giganta u Torinu, saopštilo je Ministarstvo ekonomije.

Izmeštanje proizvodnje ne šteti fabrici u Torinu

Izmeštanje proizvodnje ne šteti fabrici u Torinu

Odluka o izmeštanju proizvodnje dva modela Fijata u u Srbiju neće pogoditi fabriku u Mirafjoriju kod Torina jer u tom pogonu postoji dovoljna proizvodnja skupljih modela da bi se garantovao obim proizvodnje, izjavio je juče izvršni direktor Fijata Serđo Markione na sastanku sa vladinim zvaničnicima i predstavnicima sindikata.

„Stara dama“ zrela za staro gvožđe

„Stara dama“ zrela za staro gvožđe

– Taman kada su navijači Juventusa počeli da zaboravljaju najnesrećniji deo klupske istorije, ispisan u sezoni 2006/07. godine, i degradaciju torinskih crno-belih u Seriju B, nekadašnji osvajač Lige šampiona, ponovo je počeo da posrće, ali ovoga puta bez ohrabrujućeg izgleda da će biti bolje.

PrvaPoslednja