Okupljanje ljubitelja pisane reči 1

Na 32 lokacije – u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Šapcu, Pančevu, Kruševcu, Zrenjaninu, Čačku i Užicu – i na dva sajta (vulkan.rs i knjizare-vulkan.rs), od 11. do 17. oktobra biće održan 2. Vulkanov sajam knjiga, najavila je IK Vuljan izdavaštvo, dodajući da ljubitelje knjige čeka mnoštvo stranih i domaćih književnih hitova, kao i naslova za najmlađe, koji dolaze iz Vulkančića.

A tu su i specijalne sajamske cene.

Tokom trajanja ovog sajma cene svih naslova na sajtu vulkan.rs, uz redovni popust od 20 snižene su za još 10 odsto.

Za kupovinu tri ili više knjiga ide dodatnih 10 odsto.

Top 30 najčitanijih naslova i svi noviteti iz beletristike i dečje književnosti biće sniženi za 30 odsto.

Vulkan izdavaštvo obezbedilo je popuste od 40, 50 i 60 odsto na veliki broj naslova iz beletristike i dečje književnosti, a pojedini naslovi idu i do 70.

Pored knjiga Vulkan izdavaštva, na koje će se primenjivati specijalni sajamski popusti, knjige drugih izdavača biće jevtinije za 20 odsto i dodatnih 10 na tri kupljene knjige, bez obzira na to koji je izdavač u pitanju.

„Za sve ljubitelje knjiga i pisane reči organizujemo drugi Vulkanov sajam knjiga, događaj koji će, na radost čitalaca svih uzrasta, omogućiti svima da uživaju u omiljenim knjigama, delima nagrađivanih pisaca, bestselerima, književnim klasicima i romanima domaćih autora i da nabave sve književne hitove po neverovatno niskim cenama. Vulkan knjižare brinu o zdravlju i bezbednosti, kako posetilaca, tako i zaposlenih. Organizujemo ovu manifestaciju u skladu sa svim propisanim i preporučenim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti kovid 19“, napominje Marija Mladenović, direktorka marketinga u ovoj izdavačkoj kući.

Svakodnevno, od 12. do 17. oktobra, u knjižari Vulkan u TC Ušće svoje knjige potpisivaće domaći autori. Milošu Latinoviću pripao je utorak, Muharemu Bazdulju sreda, Dušanu Miklji četvrtak, a Milanu St. Protiću petak – svi od 18 do 19 sati. Bojan Jokanović biće sa čitaocima u subotu od 15 do 16, a Olivera Jovanović u nedelju od 17 do 18 sati.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.