NS: Aktivisti SNS pretukli šefa izbornog štaba Narodne stranke 1Foto:N1

Grupa nasilnih aktivista Srpske napredne stranke (SNS) pretukla je danas šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića, saopštila je NS.

NS je ocenila da je to odgovor Aleksandra Vučića na to što je otkrila njegovu tajnu večeru sa Hašimom Tačijem u Parizu, kao i sastanke u Njujorku, koje je pokušao da sakrije.

Napad se dogodio u kasnim popodnevnim časovima, nekoliko sati nakon posete predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića Smederevskoj Palanci, a u vreme boravka Ane Brnabić u tom gradu, kaže se u saopštenju.

NS je ocenila da je „ovo odgovor Aleksandra Vučića na to što smo otkrili njegovu tajnu večeru sa Hašimom Tačijem prošlog utorka u Parizu, kao i sastanke u Njujorku, koje je pokušao da sakrije od javnosti“.

U saopštenju se kaže da je ovaj napad kulminacija kampanje zastrašivanja i pretnji u Smederevskoj Palanci, za čije sprovođenje su zaduženi potpredsednik Izvršnog odbora SNS Branko Malović i njegova batinaška banda iz južnog Banata.

Kriminalcima iz SNS poručujemo da će ih stići ruka pravde i da će svi do jednog odgovarati za sva krivična dela koja su počinili, naredili ili inspirisali, stoji u saopštenju.

Pozivamo građane Smederevske Palanke da ostanu mirni i da ne odgovaraju na provokacije, već da se masovnim izlaskom na birališta 25. marta odupru fašističkim metodama Vučićevog režima, piše u saopštenju.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić održaće sutra u podne vanrednu konferenciju za novinare povodom ovog doagađaja, najavila je stranka, najvaljuje se iz Narodne stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari