Aleksandar Šapić doneo odluku da izađe na izbore? 1Aleksandar Šapić Foto: Stanislav Milojković

Lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić odlučio je da, pored lokalnih, učestvuje i na parlamentarnim izborima, saznaje list „Blic“.

U tekstu tog lista izdanja za ponedeljak, sagovornik blizak Šapiću kazao je da ta odluka nije nimalo lako doneta, a da su razgovori trajali sve do prošlog četvrtka.

Šapić je ranije navodio da će odluku o izlasku na izbore ili bojkotu doneti kada oni budu raspisani ali da je u međuvremenu ocenio, kako je sagovornik „Blica“ naveo, da bi time izgobio dosta vremena za pripremu kampanje.

„Hteo je da bude prvi koji će jasno reći da izlazi na izbore, zato je i požurio kako na njega ne bi uticale eventualne odluke drugih političkih subjekata“, rekao je on.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

39 reagovanja na “Aleksandar Šapić doneo odluku da izađe na izbore?”

      • Nebitan lik ali totalno. Mene više muči šurovanje Đilasa sa Tanjom Fajon koja je dosad najveći spin Vrhovnog Spinoze i u istoriji uopšte. Bojkot po svaku cenu – nema pregovaranja oko izlaska na izbore – ni sa Eu ni sa US! Ni po koju cenu! Svako ko zagovara izbore je bot/trol režimski!

  1. Ne znam zašto se neko čudi, napisah komentar ima oko 5 meseci da na izbore izlaze: Aleksandar Šapić, Zoran Živković, Sergej Trifunović, Stamatović, DSS kao i delovi DS-a

  2. Sapic je mudar!
    Ovo je pravi momenat da se postane Cedomir Jovanovic Desnice’, i omiljeni Opozicionar svog imenjaka!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.