ALO tvrdi da je Bastać upao u redakciju, on kaže da je odneo demantije 1Foto: Screenshot Facebook/Marko Bastać

Redakcija dnevnika Alo saopštila je da je predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać oko 15 časova upao u tu redakciju i da je pretećim tonom napao urednike i novinare koji su bili na svom radnom mestu.

Sa druge strane Bastać je na svom Fejsbuk profilu objavio snimak ovog događaja navodeći da je u redakciju tog lista došao kako bi doneo demantije na tekstove koje danima objavljuju.

https://www.facebook.com/bastacbastac/videos/345496149488821/?__xts__[0]=68.ARCXDFZnn5qfTOGmLAIoyOxGhskAN7-Gisu2fZ3DeiJhTWiilNnekiKQpHV5d21tsIGemDnY43tmehm3jt3rsE5m5WO4mnZP53LSNNzGoa1zBAIAhWJgBWSUUCmd-FDTaUjCjMCYC-P-Jt7l1eKFlG1NGCWSez4hV0RPRaZi0JKrjG2kYKknOK7C2IcQLOqIUQVVee6iLeLM95_3CUU3D6_zI4ah6dIpD4zZSIvcyOZvQegA16vNxkkGwaSDXNDofEcBZAPcTYrga54yT_2q0ymX0joDiZXLxHaJQT9IzLe3eA1oIWs2rP07dC6bXBOfOqoaRKaKJoo7BuviHPPNcXi65Cx3vDJ6&__tn__=-R

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

5 reagovanja na “ALO tvrdi da je Bastać upao u redakciju, on kaže da je odneo demantije”

  1. Svaki ulazak kroz vrata u predsednikove medije je upad i državni udar, Bataću jedan. Za sat-dva ide vanredna konferencija, a ujutru vas preuzimaju Sarapa i Marić

    • Јест ушао на врата, али с тупим оружјем у белој кошуљи – лепо се види на снимку…

  2. Nije to nikakav „dnevni list“, već septička jama koja se svakodnevno izliva šireći sve nepodnošljiviji smrad i sve smrtonosniju zarazu. I nisu to nikakvi „novinari“, već beskrupulozni lažovi,podli licemeri,besramni propagandisti u prljavoj,prizemnoj i ogavnoj službi aleksandra vučića,gde im ni dno nije granica.. Isto važi i za tzv. medije,a zapravo zagađivače pod nazivom informer,kurir,srpski telegraf,pink,happy i mnogi drugi.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.