Antić (Metla 2020): Treba učestvovati na izborima i osloboditi se loše vlasti 1Foto: Fonet/ Ognjen Stevanović

Član predsedništva Pokreta „Metla 2020“ Novica Antić izjavio je da treba učestvovati na izborima i da je cilj tog političkog pokreta da „oslobodi narod veoma loše vlasti (SNS)“.

Kako se navodi u saopštenju pokreta, Antić je u intervjuu za današnji Kurir rekao da oni koji najavljuju bojkot nemaju plan i ideju šta nakon toga.

„Nisam od ovih koji glasno propagiraju bojkot čuo bilo kakav plan dejstva i ideju manevra, da se izrazim vojnički. Revolucija nam danas očigledno teško ide. Dakle, moj stav je da treba učestvovati na izborima“, rekao je Antić, koji je i predsednik Vojnog sindikata Srbije.

Prema njegovim rečima, cilj Pokreta „Metla 2020“ nije da se ruši Vučić, da bi na vlast došao (predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

„Nije me briga šta će reći Savez za Srbiju, tamo ima nekih ljudi koje poštujem, ali o tom savezu s pravom uopšte nemam lepo mišljenje“, dodao je Antić.

On je kazao da se nada da će Pokret „Metla 2020“ biti pozitivno iznenađenje na izborima za narod, a negativno za „sve one koji su vladali Srbijom i uništavali je poslednjih 30 godina“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari