Antić (Metla 2020): Treba učestvovati na izborima i osloboditi se loše vlasti

Ostavite komentar


  1. Ljudi, slobodno učestvujte na izborima, nema boljeg načina da nas oslobodite sebe samih, tako da imate moju punu podršku.

  2. Polovicni navodi. Treba izaci na izbore,a oni ce pokazati koga narod zeli na vlasti i dalje. SNS je pokazao izuzetne rezultate,ali svaka manja stranka,udruzenje ukoliko smatra da ima podrsku,treba da se izbori za svoju partiju i ucestvuju u odlukama!

    1. Izuzetni su rezultati!
      Takve gluposti i pljačke niko do sad nije uradio na svetu.
      O o istorija ne pamti, o oliko nepismenih, laznih i korumpiranih narko proizvođača i pre prodavaca oružja i pre prodavaca države…..

  3. Niko vam ne brani da izađete na izbore, nakon izbora ćete imati jasnu sliku gde se nalazite. Samo se plašim da nećete imati prilliku kako kažete da smenite lošu vlast.

  4. Oni nemaju plan dejstva za posle bojkota? Ma oni nemaju niti su ikad imali plan dejstva ni za pobedu, sem parola, marketinga, politike status quo i ne raditi ništa.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.