Foto: Medija centar

Bakić je u intervjuu za taj list kazao da je upad demonstranata u zgradu Radio-televizije Srbije na protestu „Jedan od pet miliona“ u subotu, 16. marta imao cilj da lideri Saveza za Srbiju preuzmu proteste.

„Do sada ih nije bilo nigde, sada su u prvom planu“, rekao je Bakić i dodao da je nepoznat motiv lidera Dveri Boška Obradovića da predvodi taj upad.

Prema njegovim rečima u sredstva javnog informisanja se ulazi ako imate „nameru da oružano preuzmete vlast“.

„Ako upadate na televiziju bez ikakvog cilja, onda je to obična budalaština“, ocenio je Bakić i dodao da veruje da je taj upad bio spontan, a ne organizovan.

Govoreći o Sporazumu sa narodom koji je opozicija ponudila građanima, Bakić je kazao da to ukazuje da opozicija ima spor sa narodom.

„Oni (lideri Saveza za Srbiju) su ga potpisali, traže i od naroda da ga potpiše. Tu oni priznaju da nisu deo naroda, da sa tim narodom imaju spor i da mu nude sporazum kako bi se spor izgladio. Vrlo interesantna situacija“, rekao je on.

Bakić je kazao da je predsednik Pokreta slobodnih gradjana Sergej Trifunović „dobar glumac i ništa više“, te da mu ne izgledaju realno rezultati pojedinih istraživanja po kojima ta stranka prelazi cenzus na eventualnim izborima.

Povezani tekstovi