Bastać ostavio Vesiću 'šlauf' i plastični bazen 1Marko Bastać ispred Skupštine grada Foto: Beta/Luka Filipović/DS

Bastać je novinarima izjavio da je to jedini bazen koji će Goran Vesić dobiti i da je Opština Stari grad njega ovlastila da bude predsednik komisije za primopredaju.

On je kazao da je Goran Vesić za novog direktora Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ predložio Jovana Kneževića, o kojem, kako tvrdi, postoje snimci da je u toku radnog vremena 2017. godine, dok je radio u Gradskoj upravi, u službenim prostorijama skladištio namirnice za kampanju Srpske napredne stranke.

„Knežević je čovek koji se proslavio kupovinom glasova, ali ni pre dve godine nije bio dovoljno bitan da bi kupovao glasove, nego se bavio utovarom i istovarom brašna, šećera i ulja koje su kasnije nosili biračima. Knežević je postavljen za direktora društva s ograničenom odgovornošću, a ako Knežević postane direktor, plan Vesića je da on ugasi Sportski centar i za male pare ga proda svojim prijateljima“, rekao je Bastać.

Bastać je dodao da je „šlauf“ poklonio Vesiću da bi se „bolje snašao u vodi, ali ga taj šlauf neće spasti od moralne, političke i krivične odgovornosti“.