Božović: Insistiram da se objavi istina o mojoj diplomi, ali i kompetencijama Martinovića i Orlića 1Balša Božović Foto: FoNet/Zoran Mrđa

„Iako se samozvani ekspert za sve i hodajuća Robin Hudovska parodija Balša Božović, poslanik DS, predstavlja kao diplomirani pravnik koji je završio Beogradski univerzitet dokaza za to nema“, rekla je poslanica SNS Sandra Božić u Skupštini Srbije.

Kako kaže, na zvaničnom spisku Pravnog fakulteta koji se vodi od 1983. godine nema nigde imena Balše Božovića.

„Zaista sam bila temeljna kada sam istraživala i pregledala sve module, sve smerove osnovnih studija preko master studija, specijalističkih i doktorskih studija. A na tom spisku sam našla Aleksandra Vučića, predsednika države, ali ne i Božovića“, rekla je Sandra Božić, napominjući da se do sada na svim izbornim listama Božović lažno predstavljao kao diplomirani pravnik.

Odgovarajući na ove primedbe Božović kaže da mladi lavovi iz škole politike Aleksandra Vučića nikako da nauče proceduru.

Poslanica SNS, obzirom na svoje, kako kaže osnovane sumnje, traži od Ministarstva prosvete, Ministarstva pravde, ali i rektorke Beogradskog univerziteta Ivanke Popović, uz ogradu da je njena objektivnost poznata, odgovor da li je Božović završio bilo kakve studije, a Božoviću poručuje da konačno prestane da se predstavlja lažno.

„Da su naučili kako funkcioniše Skupština Srbije i da poznaju zakon mogli su da postave pitanje i samom fakultetu na kom sam diplomirao,a ne Ministarstvima prosvete i pravde i rektorki . To su sve pogrešne adrese“, kaže za Danas Božović i dodaje da je pitanje poslanice SNS zapravo odgovor na njegovo insistiranje da se objave dokumenta o kompetentnosti predavača u Medicinskoj školi u Ćupriji .

Prema njegovim rečima Aleksandar Martinović, Vladimir Orlić i Ivan Bošnjak postali su veoma nervozni nakon pitanja Nacionalnom telu za akreditaciju koji je napravio preliminarni izveštaj o njihovim kompetencijama kao predavača u Medicinskoj školi u Ćupriji.

„Izveštaj je sakriven i nije dostupan javnosti, jer u njemu piše da su Bošnjak i Aleksopulos nekompetentni, a stranice koje govore o kompetencijama Martinovića i Orlića su sakrivene i nedostupne. Po zakonu sam tražio od poverenika za informacije od javnog značaja da mi dostave ceo dokument. To samo znači da su funkcioneri kao nekompetentni kadrovi ostavili bez ikakvog razloga osam kompetentnih profesororki bez posle koje već dve godine ne primaju platu i ostavljene su kao samohrane majke na ulici. Za razliku od njih funkcioneri SNS imaju po pet, šest i sedam primanja“, objašnjava Božović .

Poslanik DS, kako kaže, zarad javnosti, insistira da se obe informacije javno objave i to da li je završio Pravni fakultet, ali i izveštaj NAT o kompetencijama Martinovića i Orlića kao predavača.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

8 reagovanja na “Božović: Insistiram da se objavi istina o mojoj diplomi, ali i kompetencijama Martinovića i Orlića”

    • Kompleksi i frustracije, kod obe zajebancije. Zbog toga i imamo lekara za verifikatora funkcionera, Doktora za plagijate, Savu Malog, a i ovakve slucajeve. Ide se na brojnost, da se zabrojimo i zaboravimo svaku normalnost, moralnost i skrupulu. Prebrojavanjem nas dele i slabe, jer samo tako mogu da vladaju nad nama u kombinaciji sa obesmisljavanjem svega.
      Samo se plasim, da nas dirigent odavno nije samo nagluv, vec uzasno osvetoljubiv prema svakome ko ustvrdi da nesto ne stima.

  1. Ne razumem o čemu priča ova žena, kao da nije iz nazadnjačkog klana.Vrhovni vodja ovog kriminalnog udruženja u subotu lepo reče da „nama nisu važne diplome“ verovatno je hteo da kaže da je važnija partijska knjižica.Ovo udruženje poagijatora,nepismenih i neobrazovanih sa kupljenim diplomama daje sebi za pravo da proverava obrazovanje drugih-nevetovatno.Slušajte vodju podanici koji vam lepo kaže da diploma nije bitna.Zemljo tuge.

    • Nema potrebe… Svako moze da ode na sajt fakulteta, ukuca njegovo ime i prezime i nadje sta trazi. Evo, da pomognem. Generacija 2002, diplomirao 18.06.2012.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.