Božović: Insistiram da se objavi istina o mojoj diplomi, ali i kompetencijama Martinovića i Orlića

Poslanica SNS Sandra Božić: Nema dokaza da je Balša Božović završio Pravni fakultet

Ostavite komentar


    1. Kompleksi i frustracije, kod obe zajebancije. Zbog toga i imamo lekara za verifikatora funkcionera, Doktora za plagijate, Savu Malog, a i ovakve slucajeve. Ide se na brojnost, da se zabrojimo i zaboravimo svaku normalnost, moralnost i skrupulu. Prebrojavanjem nas dele i slabe, jer samo tako mogu da vladaju nad nama u kombinaciji sa obesmisljavanjem svega.
      Samo se plasim, da nas dirigent odavno nije samo nagluv, vec uzasno osvetoljubiv prema svakome ko ustvrdi da nesto ne stima.

  1. Ne razumem o čemu priča ova žena, kao da nije iz nazadnjačkog klana.Vrhovni vodja ovog kriminalnog udruženja u subotu lepo reče da „nama nisu važne diplome“ verovatno je hteo da kaže da je važnija partijska knjižica.Ovo udruženje poagijatora,nepismenih i neobrazovanih sa kupljenim diplomama daje sebi za pravo da proverava obrazovanje drugih-nevetovatno.Slušajte vodju podanici koji vam lepo kaže da diploma nije bitna.Zemljo tuge.

    1. Nema potrebe… Svako moze da ode na sajt fakulteta, ukuca njegovo ime i prezime i nadje sta trazi. Evo, da pomognem. Generacija 2002, diplomirao 18.06.2012.

  2. Bilo bi mi drago da se istrazi tvrdnja poslanika Sarovica clana administrativnog odbora da Aleksandar Martinovic ima sest apanaza(funkcija) i da prima deset licnih dohodaka a da je na tom sastanku administrativnog odbora Aleksandar Martinovic podneo navedenom odboru zahtev za sedmu apanazu.Ako je navedeno tacno a postoji snimak sastanka administrativnog odbora na YOU TUBU kada mu je poslanik Sarovic doslovno kazao ,da treba da se stidi da posle sest apanaza podnosi zahtev navedenom odboru za sedmu ,sto se moze pogledati,pitam se da li Aleksandar Martinovic ima vremena da obavlja toliko funkcija i da li ume da se postidi sto ga je navedeni poslanik i pitao.Sto je zalosno nije jedini koji obavlja po nekolioko funkcija i prima vise nego solidna primanja a veliki deo naroda u Srbiji jedva prezivljava a mladi skolovani i sposobni ljudi koji bi siguran sam mogli da obavljaju neku od tih funkcija odlaze u svet trbuhom za kruhom.Pitam se da li je fer!!!!!!!!!!

    1. Martinovic je izuzetno sposoban i sve to moze.Moze cak i da bude u dve politicke stranke istovremeno…

  3. Kada bi se osnovala nezavisna komisija za ispitivanje validnosti diploma, nastao bi opšte narodni cirkus. Pogotovu diplome Prištinskog Univerziteta i njegovih ekspozitura – isturenih odeljenja. Ispitati i diplome privatnih fakulteta, poput Megatrenda i sl.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.