Božović: Stefanović relativizuje Šešeljev zločin 1Foto:FoNet Božidar Petrović

Izjava ministra policije Nebojše Stefanovića da će policija zabraniti sve najavljene skupove u Hrtkovcima i time zaštititi građane ovog mesta samo potvrđuje ono što je očigledno od samog pocetka, rekao je član Demokratske stranke Balša Božović.

Ono što je očigledno prema Božoviću je da Vojislav Šešelj ima apsolutnu zaštitu Srpske napredne stranke i njenih funkcionera koji na sve načine pokušavaju da relativizuju njegovo ponašanje i najave da će ponoviti svoje ratne zločine.

Samo tako se može objasniti to sto Stefanović izjednačava skup koji organizuje osuđeni ratni zločinac na istom mestu i na godišnjicu govora zbog kog su proterani Hrvati iz Vojvodine i skup koji organizuju oni koji žele da zaštite građane hrvatske nacionalnosti, piše u saopštenju.

Svaki dan koji Vojislav Šešelj provede u  Skupštini a ne u zatvoru, u kom mu je mesto od momenta kada je najavio ponavljanje svojih ratnih zločina, dokaz je da osudjenog ratnog zločinca podržavaju oni koji danas vode Srbiju, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari