Damjanović: Obezbedićemo poljoprivrednicima da žive od svog rada 1Foto: SRS

Kandidat za gradonačelnika Beograda, ispred radikala Miljan Damjanović istakao je danas da im je cilj da preuzmu vlast kako bi rešavali probleme građana. Mijan Damjanović, Nemanja Šarović i Dubravko Bojić obišli su danas Opštinu Palilula.

„Nama jeste cilj da preuzmemo vlast u Gradu Beogradu, da budemo vlast, ne zbog vlasti nego da bismo konačno mogli da rešavamo probleme naših sugrađana, naših prijatelja, komšija, kao i svih poljoprivrednih proizvođača. Razumem sve vaše probleme i svestan sam da ne možemo sve odjednom da rešimo,“ rekao je Damjanović okupljenim građanima u Velikom selu.

„Rešavaćemo probleme na najbolji provereni način – onako kako smo radili kad je predsednik Opštine Zemun bio prof. dr Vojislav Šešelj. To znači: vi procenite i odlučite šta je vaš prioritet, pa uz pomoć našeg stručnog kadra odmah rešavamo. To je bio princip našeg predsednika stranke, i to cela Srbija pamti. Primao je građane i iza ponoći i u najkraćem roku je rešavano sve što je moglo da se reši,“ istakao je Damjanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari