Đilas: Šešeljevo ponašanje najviši stepen primitivizma i kukavičluka 1Foto: Nenad Đorđević

Nazivati žene, majke kurvama, pa još ustaškim, najviši je stepen bezobrazluka, primitivizma i kukavičluka koji je Vojislava Šešelja oduvek krasio, kazao je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Ni on, ni njegovi sledbenici Nikolić i Vučić, kako je rekao Đilas, nisu bili u Slavoniji kad su Hrvati sprovodili Bljesak, ni u Krajini kada je u Oluji proterano stotine hiljada ljudi.

„Nisu bili na Kosovu kad je Srbija bombardovana i vlada u kojoj su sedeli potpisala povlačenje srpske vojske i policije, kad je naš narod proteran. Nikad ih nigde nije bilo kad je trebalo Srbiju braniti, ali su i on i Aleksandar Vučić uvek bili tu kad je trebalo vređati i klevetati ljude“, istakao je.

On je rekao da je Marinika Tepić hrabra žena koja je postavila MUP-u ključno pitanje: „Ko je prijavio skup u Borči i da li je izdata dozvola?“

Ako nije, poručo je Đilas, isti je morao da bude zabranjen.

„Pošto se to nije desilo, javno kažem da Vojislav Šešelj i Aleksandar Vučić, zajedno kao nekad, rade na proterivanju našeg državljanina i sugrađanina Mona Đuraja iz Srbije, omogućavajući huliganima da mu život u Borči učine nemogućim. Uništili su Srbiju suludom politikom devedesetih, to isto rade i danas. Jednom smo ih pobedili. Pobedićemo ih opet“, izjavio je predsednik ove stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari