Foto: FoNet/ Marija Đoković

Đilas je ovaj dopis podelio na Tviteru uz komentar: „Ovi stvarno nisu normalni“.

Naime, u dopisu direktor prodaje Beograda na vodi doo predstavlja ekskluzivnu ponudu stanova u najnovijoj, sedmoj zgradi Belgrade Waterfronta, BW Aurora i poziva Đilasa na pretprodaju koja je zakazana za 24. avgust u 10 sati, gde ga očekuje „najbolji izbor stanova i atraktivne cene koje važe tokom tog prodajnog dana“.

„BW Aurora je porodična stambena zgrada, u drugom redu od reke, u neposrednoj blizini Kule Beograd, Sava promenade, tržnog centra BW Galerija i zgrada od istorijskog značaja u srcu Savamale“, stoji u opisu nove zgrade.

Pored toga, u opticaju je i „ograničena ponuda stanova“ u stambenim zgradama BW Arcadia, BW Magnolia, BW Vista, BW Parkview i The Residences at the St. Regis Belgrade- „brendiranih stanova u Kuli Beograd“.

U dopisu je i pojašnjeno da je „sa investicionog aspekta, posebno atraktivno ulaganje u nekretnine u ranoj fazi izgradnje objekta, ali i projekta u celini“. „Ovo je idealan momenat za kupovinu, jer je u kratkom vremenskom periodu moguće povećanje vrednosti i kroz rast cene i kroz rentiranje nekretnine“, poučava direktor prodaje.

Potencijalnom klijentu se nudi i da mu se „lično predstave sve mogućnosti koje ovaj jedinstveni projekat nudi, dosadašnja iskustva, tržišne podatke o rastu vrednosti stanova, kao i procene agencija o očekivanoj vrednosti rente“, a ponuđen je i lični savetnik.