Đukanović: SNS nema zamenu za Vučića 1Vladimir Đukanović Foto: Medija centar

Srpska napredna stranka (SNS) nema ni približno adekvatnu zamenu za Aleksandra Vučića i zato potpuno opravdano postoji bojazan šta će biti sa njom po njegovom napuštanju čelne funkcije, ocenio je poslanik SNS Vladimir Đukanović.

Lagodno je čuvati zadnjicu, trljati zadovoljno ruke i uživati u fotelji stečenoj u Vučićevo ime, konstatovao je Đukanović u autorskom tekstu za Blic.

On je priznao da je SNS – koju je okvalifikovao kao najveću političku organizaciju posle Saveza komunista na ovim prostorima – u suštini Vučić.

Ističući kako nema nameru, kao neki drugi, da Vučića odvraća od odlaska sa čela SNS, ako je zaista to naumio, i da ga razume, Đukanović je zapitao zašto bi, na kraju krajeva, Vučić bio taj koji će stranku „da izvlači iz svih mogućih fekalija u koje je uvale neki njeni funkcioneri“.

„Neka se sami vade ako su sposobni. Uostalom, za sve ove godine niko od njih se nije ni pokušao kvalitetno da predstavi narodu, jer su uvek računali da će svoje pozicije čuvati zato što će se oslanjati na Vučićeva pleća“, zaključio je Đukanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari