Dveri: Pejović (SNS) nije ni sadašnji ni donedavni član Dveri, koje je napustio pre nekoliko meseci 1Foto: Logo

Pokret Dveri odbacio je danas navode u pojedinim medijima da je Radoš Pejović, kao predsednik Pokrajinskog odbora te stranke za Vojvodinu, prešao u Srpsku naprednu stranku (SNS) i istakao da on nije ni sadašnji, ni „donedavni“ predsednik tog odbora i da je Dveri napustio pre nekoliko meseci.

„Radoš Pejović već nekoliko meseci unazad nije član Dveri, a predsednik Pokrajinskog odbora za Vojvodinu je Ivana Stojanović“, navodi se u saopštenju Dveri.

Dveri navode da je ulazak Pejovića u SNS „samo njegova lična sramota“ koja nema nikakve veze sa njegovim nekadašnjim članstvom u Dverima koje je ranije napustio.

„Dveri su već dugi niz godina prepoznate u javnosti kao pokret koji porodičnu politiku stavlja na prvo mesto u svom programu, a odlazak bilo koga u SNS, pod čijom su vlašću desetine hiljada mladih napustile Srbiju, i to uz izgovor da se tamo želi baviti porodičnom politikom, jedino možemo smatrati licemerjem i ličnim ambicijama da se bude u vlasti ma koliko to kratko trajalo“, navodi se u saopštenju.

Dveri ističu da nijednog trenutka ne sumnjaju da je objavljivanje tekstova o prelasku člana Dveri u SNS u novinama, koje su ocenili kao „tabloide“, samo još jedan pokušaj SNS da „ponizi Dveri“ i „preuzme porodičnu politiku koju nema“.

„Ali i to, kao i sve drugo što SNS radi je samo laž i farsa“, navodi se u saopštenju Dveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari