Filipović: Koliko još treba Zagorka Dolovac da vraća kredit Đilasu 1Foto: FoNet/Nenad Đođević

Poslanik Srpske napredne stranke Srbislav Filipović pitao je danas u Skupštini, „da li državni tužilac Zagorka Dolovac uopšte radi svoj posao, da li čita pitanja koja joj postavljamo, ili samo prima platu“.

„Voleli bi građani Srbije nekad i da je vide, da znaju kako ta osoba izgleda. Koliko još treba da vraća svoj kredit Draganu Đilasu, DS, Savezu za Srbiju i ostalima koji su je izabrali svojevremeno. Koliko je kamata još ostalo da plati Đilasu i da li se ta kamata meri u brojem glava članova SNS koje treba da padnu, ili brojem cevi koje treba da se stave u usta nekome iz SNS i brojem pretnji predsedniku Srbije“, upitao je sa skupštinske govornice Filipović, koji je tužiteljku Dolovac pitao šta je urađeno povodom napada na funkcionere SNS Jovana Kneževića i Gavrila Markovića.

On je pitao i koliko tvitova treba da napištu tajkun i kriminalac Đilas, Marinika, Boško i ostale psihopate iz SzS da bi ona reagovala.

„Dokle će na svaku pretnju SNS tužilaštvo da kaže da nema elemenata da se postupi po tome i da nema nikakve istrage. Kakva se poruka tako šalje društvu , da li se šalje poruka da u političkim debatama jedni drugiam treba da upućujemo pretnje smrću , da se razbijaju glave i da niko nikoda ne odgovara, jer tužilac ima dugove koje treba da vraća“, istakao je Filipović i upitao da li treba da strahuju za živote svi oni koji podržavaju vlast.

On je naveo da je Srbija preživela razne agresore spolja, ali da se boji kada se Đilas, Marinika, Boško dočepaju ponovo kase i vlasti da Srbija to neće preživeti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari