Fljorim Ejupi prijavio Vučića nemačkom pravosuđu 1Foto: Beta/Miloš Miškov

Zastupnik Fljorima Ejupija, advokat Mahmut Haljimi izjavio je da je njegov klijent prijavio predsednika Srbije Aleksandra Vučića pravosuđu Nemačke, preneo je Kossev.

Fljorim Ejupi je obavestio nemačku policiju da ga srpski mediji povezuju sa atentatom na Olivera Ivanovića, što po rečima njegovog advokata nema veze sa istinom.

„Ja, kao advokat ubeđen sam da koliko puta se pomene sada optuženi za ovo ubistvo Milan Radoičić, aktivira se srpski predsednik, nastojeći da mu očisti ime, a ovoga puta je našao jedno lice koje nema veze sa ovim slučajem. Prema Vučićevim rečima, BIA i MUP Srbije dokazali su da je Radoičić čist, a da je navodno Fljorim Ejupi ovo delo počinio. Da ova propaganda više ne može da prođe, naučili su i građani Srbije“, rekao je Haljimi.

Haljimi je dodao da je Ejupiju nemačka policija kazala da se „ne uznemirava se oko tog slučaja“ i da se oni bave srpskim vlastima, preneo je Kossev pozivajući se na Gazetu ekspres.

Prema njegovim rečima, večeras ili sutra će se bezbednosni organi Nemačke oglasiti povodom ovog slučaja.

Na konferenciji za novinare u sredu predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo sumnje srpskih istražnih organa o umešanosti glavnog osumnjičenog za zločin u Livadicama Fljorima Ejupija, u ubistvo Olivera Ivanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari