Gojković: Nisam potpisala Omeroviću putni nalog 1Foto: Medija centar

Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije potvrdila je na vanrednoj konferenciji za novinare da je odbila da potpiše putni nalog poslaniku Mehi Omeroviću i da to neće ni učiniti.

Navela je, takođe, da ne zna da li su o njegovom slučaju razgovarali čelnici vladajuće koalicije.

„Pitanje eventualne ostavke na funkciju poslanika u parlamentu Srbije treba postaviti Omeroviću. To pitanje mu još niko nije postavio. Pitajte poslanika čiji je to mandat i šta misli da uradi“, istakla je Gojkovićeva.

Omerović koji je priveden na frankfurtskom aerodromu zbog navodne krađe kozmetike ni danas nije želeo da odgovori na pitanje Danasa da li će podneti ostavku na funkciju poslanika , na čemu radikali već desetak dana insistiraju i zbog čega se pozvao na diplomatski imunitet.

Iz njegove stranke SDPS kažu za Danas da bi sve u vezi Omerovića trebalo da bude jasnije za par dana i tada će se znati da li će on ostavku podneti ili ne.

Nezvanično saznajemo da da je SDPS tražio da poslanik Omerović podnese ostavku, ali da on to očigledno ne želi da učini. On i dalje ostaje pri stavu da je na frankfurtskom aerodromu imao stomačne probleme i da je u žurbi da stigne do toaleta zaboravio da u ruci ima parfem, koji nije platio. Ostaje pri stavu da se potom vratio do fri šopa i pokušao da objasni obezbeđenju da je imao zdravstvenih problema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari