Gojković: Saradnja sa DSS trajaće dugo, nećemo praviti posebne poslaničke klubove 1Žika Gojković Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Žika Gojković izjavio je da ta organizacija i Demokratska stranka Srbije nameravaju da njihova saradnja traje dugo i ne žele da posle izbora svako napravi svoj poslanički klub.

„Naprotiv, želimo saradnju na deset i više godina, a da li će iz toga proizaći nešto više, ne mogu sad da kežem. Prezadovoljan sam onim što sad imamo“, rekao je za list Politika Gojković, lider POKS-a koji je sa DSS-om frmirao Nacionalu demokratsku alternativu (NADA).

Gojković je naveo da on i predsednik DSS Miloš Jovanović „nikad nisu imali vlast u rukama, za razliku od onih koji sebe nazivaju autentičnom opozicijom, a godinama su direktno imali vlast i priliku da utiču na politiku zemlje i život ljudi i pokazli vrlo malo“.

„Zato mi i govorimo o tom trećem putu – putu razumevanja, koji će dovesti do nacionalnog ujedinjenja oko državnih interesa, koje ćemo, posle trezvenog i argumentovanog razgovora, definisati“, rakao je Gojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari