Gojković: Vučić da ostane predsednik SNS 1Foto: Zoran Mrđa/FoNet

Predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Maja Gojković izjavila je danas da su se skoro svi članovi Glavnog odbora (GO) stranke koji su se javljali da govore izjasnili da Aleksandar Vučić treba i mora da ostane predsednik SNS „iako on ima neku drugu viziju“.

Gojković je novinarima, posle sednice GO SNS, rekla da će se o toj temi još razgovarati uoči priprema za Kongres stranke za koji je Vučić ranije predložio da se održi 2019. godine u maju ili septembru.

„I ja sam jedna od zagovornika da Aleksandar Vučić ostane na čelu stranke i u narednom periodu“, rekla je Gojković i najavila da će 10 godina postojanja SNS biti obeleženo 21. oktobra, u Kraljevu.

Gojković je navela i da se najviše vremena na sednici GO razgovaralo o lošoj situaciji u društvu koju kreira politička grupacija pod nazivom Savez za Srbiju.

Ona je rekla da je ta nezdrava atmosfera dobila svoju osudu i danas u parlamentu, ističući da se radi o pozivima jednog od lidera Saveza za Srbiju Željka Veselinovića za silovanje premijerke Srbije Ane Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari