Građanski blok 381: Vučić ponižava naciju, rešenje je smena 1(arhiva) Foto: PSG / twitter

Poziv Aleksadra Vučića „Turcima“ u Srbiji da „vode računa o našim ženama“ poslednja u nizu izjava kojima on, sa najvišeg mesta u Srbiji, potcenjuje i ponižava naciju iz koje je potekao, ovaj put posebno žene, saopštio je Građanski blok 381.

 „Vi Turci što ste dovedeni, da vodite računa o našim ženama, da budete fini i ljubazni prema njima! Jeste li me čuli Turci? Da vodite računa! To su divne, dobre žene, porodične, koje žele da vredno rade kako bi napravile budućnost za sebe i svoje porodice“, izjavio je Vučić prilikom posete fabrike „Jurotaj“ u Kraljevu, preneli su mediji.

„Ne samo nedostojne i sramne, takve izjave su nedopustive i neoprostive kada dolaze sa mesta koje bi trebalo da predstavlja sve građane i bude garant državnog jedinstva. Građanski blok 381 zbog toga podseća da širom Srbije, u mestima u kojima ima svoje aktiviste i preko interneta, prikuplja potpise za smenu Aleksandra Vučića, zbog uzurpacije ustavnih nadležnosti drugih organa i podele građana na podobne i nepodobne“, navodi se u saopštenju PSG-a i Građanskog bloka 381.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari