Građanski blok 381: Vučić ponižava naciju, rešenje je smena

Ostavite komentar


  1. Lose je to što je rekao da su nase žene fine i porodične i da niko ne sme da ih maltretira? Sta konkretno nije ok u njegovoj izjavi?

  2. Ma o cemu ovi pricaju, covek je samo rekao da o njima kao poslodavci vode racuna.

  3. Vučić je možda mislio dobro, ali se to na takav način ne izjavljuje jer deluje prostački. Šta imaju Turci da čuvaju naše žene ako postoji Zakon o radu koji propisuje kakva su prava radnika i kakve su obaveze poslodavaca. Npr. Merkelova neće nekoj stranoj firmi u Nemačkoj da kaže: čuvajte naše žene, jer se tamo znaju pravila i moraju se poštovati. Evo, čim je došao Lidl uveo je red, elektronski se prati radno vreme, plaća prekovremeni, radna nedelja je 5 dana, plata veća i na vreme. Predsednik treba da kritikuje strane i naše poslodavce koji ne poštuju zakon a ne da šalje infatilne, nediplomatske poruke.

  4. Sta ima lose u tome sto se neko zahvali na postovanju prema zenana? Niste mi jasni?! Bolje se lepo zahvaliti, nago traziti od zena ljubljenje, ovo Jankovicevo je isuvise prisan odnos!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.