I SNS i SPS negiraju da stoje iza imenovanja pomoćnika ministra Trivana 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Služba za informisanje Srpske napredne stranke (SNS) saopštila je danas, povodom saopštenja Ministarstva zaštite životne sredine, u kojem se tvrdi da je pomoćnik ministra Gorana Trivana, Slobodan Perović, imenovan na to mesto „na predlog SNS uz saglasnost Alekse Jokića“, da je „u pitanju jadna i, pre svega, veoma glupa laž“.

SNS navodi da „podseća ministra Trivana da je on predložio imenovanje v.d. pomoćnika ministra zaštite životne sredine, izvesnog Perovića, koji za svoj rad odgovara lično njemu“.

Prethodno je Ministarstvo za zaštitu životne sredine saopštilo, reagujući na objave u medijima u kojima se pominje pomoćnik ministra zaštite životne sredine Slobodan Perović, za koga mediji navode da je član inicijative „Ne davimo Beograd“, da je „Slobodan Perović imenovan na to mesto, na predlog SNS, uz saglasnost Alekse Jokića“.

Beogradski mediji, kako prorežimski tako i opozicioni, preneli su danas informaciju da je jedan od članova inicijative „Ne davimo Beograd“ Slobodan Perović pomoćnik u Ministarstvu za zaštitu životne sredine, koje drži kadar Socijalističke partije Srbije (SPS) Goran Trivan.

Reagujući na te objave i SNS i SPS su negirale da stoje iza imenovanja Perovića za pomoćnika ministra za zaštitu životne sredine.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

7 reagovanja na “I SNS i SPS negiraju da stoje iza imenovanja pomoćnika ministra Trivana”

    • U svakom slučaju, uskoro će biti formirana nova vlada, u kojoj će biti novi ministar zaštite životne sredine.

  1. U pravu su. Pomoćnika ministra je imenovala moja pokojna baba. Preko medijuma. SNS i SPS se tu ništa nisu pitali.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.