Koalicija Za Kraljevinu Srbiju: Zabraniti naplatu dugova za komunalije preko sudskih izvršitelja 1Foto: Koalicija "Za Kraljevinu Srbiju"

Koalicija Za Kraljevinu Srbiju, koju čini Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front NjKV Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista posetila je Temerin gde je sa meštanima i lokalnim predstavnicima stranke razgovrala o izmeni zakona o izvršiteljima.

– U Kraljevini Srbiji izvršitelji neće moći da naplaćuju komunalne dugove socijalno ugroženim stanovnicima, niti da oduzimaju nekretnine građanima kojima je to jedini krov nad glavom, kao ni porodicama čija mesečna primanja u zbiru iznose ispod 100.000 dinara. Menjaćemo zakone – poručio je Predsednik IO POKS za Vojvodinu Vladislav Živanović.

Koalicija Za Kraljevinu Srbiju podseća da je POKS i zvanično predao Skupštini Srbije predlog izmena Zakona o izvršenju i obezbeđenju kako bi se zabranila naplata dugova za komunalije socijalno ugroženim građanima, preko sudskih izvršitelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari