Marinković-Savović: Potemkinova sela u Požegi 1Foto Nenad Kovacević

„Kod Srpske napredne stranke sve je laž – lažna demokratija, lažni izbori, lažna obećanja, a sada ponovo imamo i lažne fasade. Nakon sada već čuvene cirade na zgradi pored pozorišta u Vranju, kojom su vranjanski naprednjaci hteli da sakriju ruiniranu fasadu, na identičnu ideju došli su i naprednjaci iz Požege“, saopšteno je danas iz Dveri.

Predstavnici lokalne vlasti su, kako se navodi, postavili cirade na oronule i zapuštene fasade uoči dolaska premijerke Ane Brnabić i predsednika Aleksandra Vučića.

„Da je u pitanju truo sistem koji je izgradila Srpska napredna stranka govori i činjenica da je prethodno naprednjačko opštinsko rukovodstvo uhapšeno, došlo je novo, ali je sistem ostao isti – nesposobni i nestručni kadrovi, koji pritom plagiraju glupost kojoj se već smejala cela Srbija kada su istu stvar uradili naprednjaci iz Vranja“, rekla je članica predsedništva Dveri, Gordana Marinković-Savović.

Pored maskiranja fasada, objasnila je Marinković-Savović, popravljaju se časovnici na trgu.

„Postali smo zarobljeni narod u izmišljenom prostoru i vremenu koje stoji. A prvi korak ka slobodi jeste bojkot izbora zakazanih za 21. jun!“, stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari