Nedimović: Za listu Aleksandra Vučića najvažnije da ostvari pobedu od 50 odsto plus jedan glas 1Foto: FoNet/ Ministarstvo poljoprivrede

Za listu Aleksandra Vučića je najvažnije da ostvari pobedu rezultatom 50 odsto plus jedan glas, kako bismo realizovali program „Srbija 2025“, rekao je ministar poljoprivrede i prvi na liti Srpske napredne stranke (SNS) Branislav Nedimović za današnje Večernje novosti.

Za mene to ima smisla i to će mi biti najveći uspeh, da svojim radom doprinesem toj pobedi. Do tada, rekao sam više puta, spremati ražanj dok je zec u šumi, nema smisla, odgovorio je Nedimović na pitanje da li sebe vidi na premijerskoj funkciji.

Narod vas ne bira zato što vičete da ste najbolji i da ste pobednik, rekao je on, već zato što ste vredno radili, postigli rezultate i pomogli tom istom narodu da bolje živi.

Bojkot je, kratko rečeno, ispričana priča. Spala knjiga na dva slova, što bi rekao naš narod, smatra Nedimović. Nedimović je ocenio da je 21. jun dan istine za bojkotaše, odnosno poraz.

Upitan o izjavi predsednika Izvršnog odbora SNS Darka Glišića da će se preispitati mesto Socijalstičke partije Srbije u budućoj vladi, Nedimović je dodao: „Darko je sve rekao, potpisao bih svaku njegovu reč“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari