Šapić: Očekujem da SPAS bude treći na republičkim izborima 1Šapić u Užicu Foto: Radio Luna

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić je, prilikom posete Užicu, rekao da očekuje da ta stranka postigne treći rezultat na parlamentarim izborima 21. juna.

– Verujem da imamo objektivne šanse da budemo trećeplasirana politička organizacija u zemlji i mislim da bi to bio veliki uspeh SPAS-a“, rekao je Šapić, nakon razgovora sa građanima na stranačkom štandu, a potom dodao da ne može da prognozira rezultate te stranke na lokalnim izborima u Užicu.

On je kazao da SPAS nema dobar status u medijima, a ni među političkim analitičarima, a potom istakao da predstavnici i pristalice te stranke neće učestvovati u, kako je rekao, „uzavreloj političkoj kampanji i podelama“.

– Nećemo učestvovati u podelama, jer ovim izborima ne počinje i ne završava se život. Treba u miru da živimo i da se trudimo da uradimo što više možemo za našu ulicu, kraj, za naše mesto“, kazao je Šapić.

Na listi „Aleksandar Šapić-Pobeda za Užice“ su 23 odbornička kandidata, od kojih je jedan iz Rusinske demokratske stranke. Nosilac liste Milan Kurlagić je naveo da će se ta stranka, između ostalog, zalagati za promenu sistema vrednosti, kroz veća ulaganja u kulturu i obrazovanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari