SNS poručio SZS: Rezervišite prostor u "beloj knjizi" za Đilasa, Jeremića i Novakovića 1Foto: Logo

Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) pozdravio je danas najavu šefa Odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikole Jovanovića da će uskoro biti izdata „Bela knjiga o korupciji i kriminalu“.

Odbor SNS je uz to izrazio nadu da će veliki prostor u knjizi zauzeti „poduhvati“ opozicionih lidera Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Borislava Novakovića i „mnogih DOS-ovih funkcionera, bez obzira na to kojem su rangu kriminala pripadali“.

SNS u saopštenju piše da će „mlade generacije koje se ne sećaju ‘petooktobarske’ otimačine, imaće priliku da se uvere u ‘poduhvate’ revolucionara, posebno kada je reč o kriminalnim privatizacijama, kradji umetničkih slika i nameštaja iz Narodne skupštine, a centralni deo predlažemo da obuhvati tema ‘Kako za kratko vreme zaraditi pola milijade evra na legalan način?’ „.

Povodom kritike gradske vlasti u Novom Sadu koju je izneo potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković, SNS je naveo da je to „marginalni marksista u kvazidesničarskoj stranci“.

„Radi se o čoveku koji je gubitkom privilegija potpuno izgubio kompas. Novaković je ostao zanimljiv jedino pravosudnim organima, kojima će morati da objasni na koji način je nestalo četiri miliona evra tokom izgradnje Bulevara Evrope (u Novom Sadu). Gubitak privilegija kod Novakovića je izazvao i pojavu destrukcije na štetu Novosađana, jer kritikovati svaku investiciju, svaki projekat i terati svakog investitora iz grada ne priliči normalnom čoveku“, ocenio je SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari