SPAS predao listu kandidata za odbornike u Užicu 1Foto: SPAS predaja liste/Danas

Predstavnici srpskog patriotskog saveza (SPAS) su predali odborničku listu „Aleksandar Šapić- Pobeda za Užice“ za loklane izbore u tom gradu.

Listu, čiji nosilac je diplomirani filolog Milan Kurlagić, podržalo je 750 građana i na njoj su 23 kandidata za odbornike u gradskoj skupštini koja ima ukupno 67 odborničkih mesta.

Za odborničke kandidate Kurlagić je rekao da su „ugledni, priznati i porodični ljudi, ostvareni u svojim profesijama, koji će svojim konkretnim idejama izaći pred građane i da se nada da će oni pokrenuti pozitivne promene u gradu“.

„Nećemo se baviti velikim rečima i fokusiraćemo se na dela. Nadam se da će građani prepoznati pozitivne stvari u našoj kampanji i podržati nas na izborima“, poručio je Kurlagić.

Petar Bogdanović, student i kandidat za odbornika, rekavši da se „užički SPAS strogo drži principa i upustava iza kojih stoji lider Aleksandar Šapić“, ocenio je da su na odborničkoj listi „mladi i studenti koji će u kombninaciji sa iskusnijima učiniti dobro za grad u svim sektorima“.

Dve usvojene liste

Gradska izborna komisija je do sada usvojila dve izborne liste – „Aleksandar Vučić- Za našu decu“ (SNS- PUPS- SDPS- SNP- POKS- PSS) i „Ivica Dačić – SPS, JS –Dragan Marković Palma“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari