Suknjaić (Narodna stranka): Vesić otvorio iste radove u Rakovici kao i pre pola godine 1Foto: Narodna stranka

Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Rakovica Nikola Suknjaić izjavio je danas da je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić otvorio radove na revitalizaciji jezera u Resniku koje je, kako tvrdi, otvorio i pre pola godine.

Suknjaić je ocenio da resničko jezero aktuelnoj vlasti u svakoj kampanji služi kao „rezervoar iz kojeg crpe sigurne glasove obmanutih gradjana“, a zbog toga, on je pozvao stanovnike tog beogradskog naselja da bojkotuju izbore 21. juna.

„Kao da nisu pre pola godine, uz kamere, radnike i tešku mehanizaciju svečano najavili početak radova i projekat vredan 40 miliona, uz obećanje da će sve biti gotovo u na proleće 2020. godine, Vesić i kompanija su ponovo otvorili radove, ali uz skromnije obećanje da će se raditi u tri faze, od kojih je parking prva“, kazao je Suknjaić u pisanoj izjavi.

Naglasio je da to predstavlja „nastavak prakse vlasti da pred svake izbore, uz kamere, bagere, kamione, radnike, najave i otvore radove, a čim se kamere ugase, gase se i mašine, a radnici povlače na drugo izmišljeno gradilište“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari