Trifunović: Skupili smo više od 10.000 potpisa da se osiguramo 1Foto: FoNet/Zoran Mrđa

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je da je taj pokret skupio „onu famoznu brojku od 10.000 potpisa „, podrške građana za listu, ali da sad prikuplja „preko toga da bi se osigurali“.

„Moram da priznam da je za mene ovo prikupljanje potpisa u stvari bilo dobro iskustvo. Non stop sam bio sa volonterima na ulici i razgovarali smo sa ljudima. Bukvalno je svaki potpis koji je dobio PSG zarađen na taj način. Mi smo u stvari skupljali potpise onako kako bi to zaista trebalo da se radi, organski, na ulici“, rekao je Trifunović za izdanje lista Blic, od četvrtka 4. juna.

Komentarišući reagovanje iz opozicije na nedavni napad na njega, on je rekao da je, kada su napadali druge iz opozicije, pozivao ljude da im pruže podršku, „dizao buku“.

„Sve što sam ja dobio nakon dva vezana napada su saopštenja puna floskula koje je mogao da napiše bilo ko“, rekao je Trifunović, navodeći da ga je napada na člana omladine tog pokrata Aleksandra Pašalića daleko više pogodio nego napad na njega.

On je rekao i da će sa pominjanjem majki prestati kada nestanu razlozi za takvu njegovu komunikaciju.

„Prestaću sa tim kad dobijemo ona dva minuta snimka sa sigurnosnih kamera na naplatnoj rampi Doljevac. Kad nam dozvole da vidimo ko je zaista upravljao autom koji je udario u kola u kojima je bila Stanika Gligorijević. Onog trenutka kad izglasaju Aleksnin zakon, takođe obećavam da ću prestati sa tim“, rekao je Trifunović.

Kako je rekao, „nikad više neće napisati i reći ništa slično ako onih 159 poslanika koji su glasali protiv zakona o lečenju dece konačno objasne zašto su protiv tog zakona“.

„Kad nestanu svi razlozi za takvu moju komunikaciju, ja više neću imati potrebnu da pominjem bilo čiju majku „, naveo je Trifunović.

Postavite pitanje članu ovog pokreta Pavlu Grboviću, a on će sutra u 10 sati odgovarati uživo na Danasovoj Fejsbuk stranici.

https://www.facebook.com/www.danas.rs/photos/a.401114090073963/1444708589047836/?type=3&theater

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari