Jovanović: Čekajući metro građani dobili leteće automobile 1Foto: N1 (arhiva)

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o proizvodnji letećih automobila u Srbiji izaziva ozbiljnu zabrinutost u pogledu njegovog kapaciteta da obavlja najvišu državnu funkciju.

U Srbiji, nažalost, automobili već lete u vazduh zbog obračuna kriminalnih klanova koji je buknuo pod vlašću SNS-a. Nisam siguran da je predsednik na to mislio i da je spreman da tim povodom nešto uradi“, rekao je Jovanović gostujući na televiziji Naša.

Jovanović, koji je i zamenik šefa odborničke grupe „Savez za Srbiju“ u Skupštini Beograda, upitao je predsednika Republike i gradonačelnika Beograda da li najava o proizvodnji letećih automobila u Srbiji znači odustajanje od projekta metroa ili nameravaju da kombinuju ta dva vida saobraćaja.

Pozivam državne organe da prestanu sa besmislenim spinovanjem, jer od toga narod nema ništa niti će ikom u Srbiji biti bolje, osim takvim ljudima na vlasti“, rekao je Jovanović.

Jovanović je istakao da se Narodna stranka zalaže za prethodnu medicinsku evaluaciju svih kandidata za javne funkcije u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari