Jovanović (NADA): Građani poniženi, partijska knjižica danas najvažniji dokument 1foto (BETAPHOTO/Press centar UNS/MO)

Kandidat za predsednika Srbije koalicije NADA, koju čine Demokratska stranka Srbije (DSS) i Pokret za obnovu Kraljevine Srbije (POKS), Miloš Jovanović izjavio je da je danas u Srbiji partijska knjižica vladajućih stranaka postala najvažniji dokument i da je to ponižavajuće za građane.

„Treba urušiti snagu stranaka, da one ne mogu da funkcionišu kao stranačke vojske koje tlače narod, kontrolišu finansijske tokove, medije, imaju uticaj na pravosuđe“, rekao je predsednik DSS Jovanović u intervjuu za Alo.

Kako je prenela DSS, Jovanović je ocenio da je neophodno promeniti izborni zakon, kako bi se ubuduće glasalo za ljude po imenu i prezimenu.

„Onda neće biti čelične šape vladajućih stranaka koje su stavljene na državu“, rekao je Jovanović.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Jovanović (NADA): Građani poniženi, partijska knjižica danas najvažniji dokument”

  1. Zato se u Srbiji ništa i ne menja, ali sa svakom partijskom garniturom biva sve veća pljačka, a Srbija i njeni građani sve siromašniji. Partokratije na vlasti su najgora pošast ove države i zato građani Srbije opravdano ne veruju nijednoj političkoj stranci.

  2. Nije mi jasno sto ovaj jovanovic ne napravi brigadu od jedno 100 DSS ovaca i ode da ratuje na Kosovo. Dosta mi je više ovih nacionalista sto su samo jaki na recima i po našem džepu .

  3. Bojim se da ste svojim izjavama samo potvrdili da ste običan sateli napredne brigade. Manite se nacionalizma, okrenite se Evropi i rešite pitanje Kosova. Onda ćete možda dobiti moj glas.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.