Jovanović: Obradović iz Krušika je primer koji bi trebalo da sledimo 1Foto: N1 / Narodna stranka

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je uzbunjivač iz „Krušika“ Aleksandar Obradović primer građanske hrabrosti i načina na koji bi trebalo braniti državu od „kriminalizovane vlasti“.

„Obradović je primer koji bi treblao slediti i zahvaljujući njemu nam se javljaju mnogi uzbunjivači iz javnih komunalnih preduzeća u Beogradu i iz gradske uprave“, rekao je Jovanović televiziji N1, navodi se u saopštenju Narodne stranke.

Jovanović je istakao da je gradska uprava Beograda „kriminalizovana i otvoreno se služi lažima“, a kao primer „laži i manipulacije“ naveo je izjavu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića da šef odbornika SZS nije čitao pravi rebalans gradskog budžeta i da su realizovane investicije do 1. novembra u iznosu od 12,6 milijardi dinara.

„Istina je da je realizovano 6,5 milijardi dinara investicija, što je razlog zbog koje se u Beogradu ne grade nove škole, obdaništa, fiskulturne sale, kanalizacija i vodovod“, rekao je Jovanović.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari