Kosovo: Pretučen vozač školskog autobusa 1Priština Foto: Pixabay/LNLNLN

Grupa mladića srpske nacionalnosti rano jutros je pretukla vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća Priština- Gračanica Slavišu Andrejevića, kada je školskim autobusom dovezao učenike u Laplje Selo, prenosi Radio Televizija Gračanica, preneo je portal KoSSev.

Prema rečima Andrejevića, oni su najpre njemu i njegovim kolegama vozačima nudili rakiju, a kada su oni to odbili, mladići koji su po svemu sudeći bili u pripitom stanju, počeli su da ih vređaju i da se bahato ophode prema njima, prenosi RT Gračanica.

“Čekali smo na stajalištu ispred škole kolegu iz Brnjice, pošto se tu okupljamo. Naišao je auto marke ‘Audi’ bele boje, iz kojeg su izašli šestorica mladića. Izvadili su flašu rakije i terali nas da pijemo, što smo mi naravno odbili, jer ne pijemo na radnom mestu. Moje kolege su zatim krenule autobusima. Ja sam ušao u autobus i hteo da krenem, ali mi nisu dozvolili, pa sam izašao iz autobusa i tada sam napadnut od strane trojice mladića. Dobio sam udarac u glavu i počeo da krvarim”, ispričao je Andrejević.

On je posle napada zatražio pomoć u Hitnoj službi u Lapljem Selu, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole. Slučaj je prijavljen policijskoj stanici u Gračanici, a komandir policijske stanice Bratislav Trajković, potvrdio je za RT Gračanica da su za sada privedena četvorica punoletnih mladića. “Istraga je u toku, a o identitetu napadača daćemo više informacija, nakon ispitivanja”, rekao je Trajković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari