Lutovac i Jeremić sutra na protestu u Zaječaru 1

Na 12. protestu „1 od 5 miliona“ u Zaječaru, koji će biti održan u petak 5. aprila sa početkom u 19 sati, na Trgu Nikole Pašića u Zaječaru, govoriće predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić.

„Nakon obraćanja lidera Demokratske stranke Zorana Lutovca, i lidera Narodne stranke Vuka Jeremića, građani će krenuti u prtestnu šetnju“ – saopštavaju organizatori protesta „1 od 5 miliona“ u Zaječaru, prenosi Glas Zaječara.

I ovog petka građani će lepiti nalepnice sa obećanjima političara od 2004 godine do danas.

Podsećamo, prošlog vikenda komunalna policija formirala je živi zid oko zgrada u centru, i tom prilikom fotografisala učesnike koji su tokom protestne šetnje na komitetu, i GU Zaječar, lepili nalepnice sa obećanjima gradonačelnika Boška Ničića.

Kao i svakog vikenda okupljeni građani svoje nezadovoljstvo iskazaće u još jednoj protestnoj šetnji. Maršruta je ista kao i prošlog vikenda, krenuće se od Trga Nikole Pašića, zatim Krfskom, ulicom Generala Gambete, ulicom Božina Jovanovića i Ljube Nešića, pored kružnog toka do trga Nikole Pašića gde će 12. šetnja biti završena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari