Mali: SSP zbog jeftinih političkih poena kritikuje Beograd na vodi i ostale projekte 1Foto: BETAPHOTO/ MILOŠ MIŠKOV

Ministar finansija Siniša Mali ocenio je danas da Stranka slobode i pravde (SSP), zbog jeftinih poltičkih poena kritikuje Beograd na vodi kao i ostale projekte.

Mali je na Fejsbuku objavio da predsednik odbora SSP za privredu i finansije Dušan Nikezić i lider SSP Dragan Đilas konstantno unižavaju postignute rezultate aktuelene vlasti od kada su, kako je rekao, postali politička prošlost.

On je naveo da to rade zarad pokušaja sticanja jeftinih političkih poena.

„Često zabrinjavajuće neuko pokušavate da objasnite Đilasov imaginarijum, u koji je upao usled nemoći da se ozbiljnim političkim programima izbori za prelazak cenzusa“, rekao je ministar finansija.

Mali je, govoreći  o Beogradu na vodi naveo da su građani dobili prostor u kome mogu da uživaju, kao i uređena šetališta i brojne sadržaje „koji su sada ponos ove države“.

SSP je saopštila ranije danas da će svi štetni ugovori i dilovi aktuelne vlasti biti raskinuti, a privremeno oteto zemljište, uključujući i u Beogradu na vodi, vraćeno građanima.

Predsednik odbora SSP za privredu i finansije Dušan Nikezić je u saopštenju naveo da je Malom „lepo savetovao da se više ne oglašava po pitanju zemljišta Beograda na vodi, jer se, kako je kazao, time samo još više upliće u sopstvenu mrežu mračnih dilova“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari