Marina Lipovac Tanasković: Ova vlast se nikad nije bavila gradom nego samo sobom 1Marina Lipovac Tanasković, izvor: Narodna stranka

Jedan zamenik gradonačelnika glavnog grada kao što je Beograd bi trebalo da se bavi problemima građana i napretkom grada, odnosno da se najpre zapita zašto posle svake veće kiše imamo poplave po Beogradu, zašto smo jedan od najzagađenijih gradova u Evropi, zašto građani nemaju vodu za piće i druge potrebe, zašto su konstantne gužve i kašnjenja u saobraćaju, zašto nema dovoljnog broja parking mesta… O tome treba da razmišlja samoprozvani čelnik gradske vlasti, a ne o svom imidžu.

To kaže za Danas Marina Lipovac Tanasković, šefica odborničke grupe Narodne stranke u Skupštini Beograda.

Naša sagovornica tako komentariše nastojanje zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da poboljša svoj imidž u javnosti.

Marina Lipovac Tanasković: Ova vlast se nikad nije bavila gradom nego samo sobom 2
Objava Gorana Vesića na TikToku, izvor:TikTok nalog „sicve011″/N1

Vesić je u poslednje vreme primetno aktivan na društvenim mrežama, poput TikToka, gde ima zvanični nalog pod nazivom “sicve011”.

Nedavno je, između ostalog, objavio kako pravi palačinke, uz objašnjenje da svakog meseca sprema hranu za zaposlene u restoranu Skupštine grada.

Lipovac Tanasković dodaje:”Ali šta je tu novo? Ova vlast se nikad i nije bavila gradom nego samo sobom, svojim imidžom i ličnim interesima. Zato je Beograd tu gde jeste”.

– Narodna stranka se trudi da svu svoju energiju usmeri na pravljenje planova za rešavanje i realizaciju mera pomenutih problema kroz pokušaje da se izborimo za fer i demokratske uslove za izlazak na predstojeće izbore i da se ne osvrćemo mnogo na međusobna previranja, spletke i šaradu u drugim političkim strankama i njihova međusobna prepucavanja, nama nije važno ko će biti njihov kandidat, jer nijednom od njih nije stalo do građana, već do sopstvenih interesa. Pustićemo druge da se bave cirkusom, dok mi radimo na tome da cirkus ode iz našeg grada, poručuje sagovornica Danasa.

Politikolog Cvijetin Milivojević izjavio je juče za TV N1 da ne misli da je Aleksandar Vučić odlučio da Goran Vesić bude kandidat naprednjaka za gradonačelnika Beograda, ali mu je dao šansu da ukrsti rukavice sa Aleksandrom Šapićem.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari