Marinković: Mnogi su se udružili protiv Vučića 1Foto: N1

Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković izjavio je danas da se protiv predsednika države Aleksandra Vučića udružilo kuso i repato – opozicioni lideri koji vode politiku sa letovanja, deo crkve i nevladinih organizacija.

„Oni koriste najprizemnije metode i muku našeg naroda na Kosovu i Metohiji zarad jeftinih političkih poena, fokusirani isključivo na sopstvenu dobit i ćar“, naveo je Marinković u pisanoj izjavi.

Marinković je ocenio da prvi put posle toliko godina Srbija ima stavrnog lidera, čoveka koji ima jasnu viziju kako naša zemlja treba da izgleda u narednih 50 do 100 godina – zemlja sa više dece, modernizovana, ekonomski jaka, zemlja vrednih, inovativnih i obrazovanih ljudi.

„Puno toga je uradio za četiri godine, Srbija je ekonomski osnažena, postala je ekonomski lider regiona i poštovana u celom svetu samo zato što pod njegovim liderstvom ima kredibilitet i stabilnost“, ukazao je Marinković.

Marinković navodi da Vučić pokušava gotovo nemoguće – da vrati našoj zemlji ono što su njegovi prethodnici dali i prodali u stilu pijanih milionera, vodeći računa samo o sebi i sopstvenoj udobnosti.

„U to ime dajem mu punu podršku da izdrži i nastavi da bude ono što je uvek bio, a što Srbija dugo nije imala, da bude lider“, naveo je Marinković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari